Jachtschotel met mager rundvlees

Jachtschotel met mager rundvlees

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd het vlees in dobbelstenen, doe er peper en zout bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appelen en fruit dit in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles goed door elkaar. Voeg de kruiden, bouillon en de wijn toe en laat op een laag pitje 2 uur sudderen. Kook de aardappelen en maak er puree van. Voeg een klein scheutje melk, peper en zeezout aan de puree toe voor meer smaak. Schep het vlees in een vuurvaste schotel en strijk de puree erover met wat stukjes boter erop. Verkruimel hierover het beschuit. Zet de schaal in de oven tot er een bruin korstje op is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit jachtschotel met mager rundvlees recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter