Jachtschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. in blokjes snijden en eventjes aanbakken.
    3 snipperen, persen en aan het vlees toevoegen.
    Afblussen met 1 deciliter rode .
    Dan de kalfsjus en de toevoegen en aanvullen met water tot het geheel onderstaat.
    Laat het 3 uur zachtjes stoven.

    Rode opzetten met de overgebleven ui, appel, 1 deciliter rode , , , , , , , en een handje .
    In ongeveer 1 uur gaar koken.
    Op smaak maken met en of zoetstof.

    bakken en op smaak maken met en .
    Aardappels koken en met wat melk tot puree maken.

    In een ovenschotel het gerecht in laagjes opbouwen.
  2. Eerst een laagje rode dan vlees, , aardappelpuree en eindigen met aardappelpuree.

    toasten en fijnmalen tot paneermeel en over het gerecht strooien.
    In een warme oven van 200 graden celsius in een half uur laten gratineren.
25
25
25

Variaties op Jachtschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Jachtschotel
VariatieAantalGang
Jachtschotel9Ovenschotels
Jachtschotel de luxe1Vlees
Jachtschotel met appel1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkorenbrood
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, wijn, azijn, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Jachtschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het lijkt me heerlijk! Ik neem het mee en ga het zeker uitproberen! Bedankt. :-)
maria59 12 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
791 kcal
39%3164 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
115 g.
44%460 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Jachtschotel