Aardappelschotel

Aardappelschotel

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Leg afwisselend in een ovenschaal een laagje aardappel en tomaat. Bestrooi het gerecht met zout, de helft van de oregano en de kaas. Leg de rest van de aardappel en tomaat erop. Lepel 4 eetlepels water over het gerecht en bestrooi het met paneermeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel het gerecht met olijfolie en bak de schotel in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappelschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter