AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Aardappelschotel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappelschotel recept Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Leg afwisselend in een ovenschaal een laagje aardappel en tomaat. Bestrooi het gerecht met zout, de helft van de oregano en de kaas. Leg de rest van de aardappel en tomaat erop. Lepel 4 eetlepels water over het gerecht en bestrooi het met paneermeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel het gerecht met olijfolie en bak de schotel in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappelschotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /