Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel recept
Aardappelschotel recept

Aardappelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Leg afwisselend in een ovenschaal een laagje aardappel en tomaat. Bestrooi het gerecht met zout, de helft van de oregano en de kaas. Leg de rest van de aardappel en tomaat erop. Lepel 4 eetlepels water over het gerecht en bestrooi het met paneermeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel het gerecht met olijfolie en bak de schotel in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven