Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel recept
Aardappelschotel recept

Aardappelschotel


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Leg afwisselend in een ovenschaal een laagje aardappel en tomaat. Bestrooi het gerecht met zout, de helft van de oregano en de kaas. Leg de rest van de aardappel en tomaat erop. Lepel 4 eetlepels water over het gerecht en bestrooi het met paneermeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Besprenkel het gerecht met olijfolie en bak de schotel in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardappelschotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven