MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Javaanse bami

Javaanse bami recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Week de gedroogde garnalen minstens 1 uur (als je verse hebt, geldt dit natuurlijk niet). Bak de uien in de olie in een wok of braadpan knapperig bruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak van de eieren ,peper en zout een omelet in het restant olie en snijd deze als die is afgekoeld in dunne reepjes. Kook de mie volgens gebruiksaanwijzing. Snijd het kippenvlees in blokjes en bak die in dezelfde olie samen met de garnalen tot het vlees geelbruin is. Voeg de prei en knoflook eraan toe en bak deze enkele minuten mee. Bak vervolgens 1 a 2 minuten ook de kool, boontjes en de tauge mee. Voeg daarna de mie er goed onderdoor en bak tot het gerecht door en door warm is geworden. Meng er dan wat zout, peper, ketjap naar smaak, de bieslook en de helft van de selderie door. Doe het gerecht in een schaal en garneer de bovenkant met de overgebleven selderij, de reepjes omelet en de gebakken uitjes. Leg langs de randen schijfjes komkommer. Selamat makan!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit javaanse bami recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /