Bamisoep

Bamisoep

print
Delen

Ingrediënten

  • 125 gram mie
  • 250 gram mager rookspek, in reepjes
  • 1 zakje of bakje boemboe bami goreng (75 gram)
  • 55 gram Thaise groentemix of bamigroente
  • 4 deciliter bouillon
  • 1 eetlepel verse of gedroogde selderij
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 zakje emping


Bereidingswijze

Kook de mie volgens recept op verpakking en laat deze uitlekken. 1 eetlepel olie erdoor roeren om plakken tegen te gaan. Roerbak de spek in een wok tot deze knapperig is. Schep de boemboe hier door en laat dit op een laagvuur 5 minuten meekoken Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg als laatste de selderij toe en serveer met de empeng.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bamisoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter