MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bamisoep

Bamisoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de mie volgens recept op verpakking en laat deze uitlekken. 1 eetlepel olie erdoor roeren om plakken tegen te gaan. Roerbak de spek in een wok tot deze knapperig is. Schep de boemboe hier door en laat dit op een laagvuur 5 minuten meekoken Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg als laatste de selderij toe en serveer met de empeng.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bamisoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /