Bami Goreng Ajam Haïti (Mie met stevig gekruide kippenlever)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de kippenlevertjes schoon en snij deze in stukken.
    Maak de schoon en snij deze in reepjes.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de bosuitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Snij de basso in plakjes.
    Pel de .
    Kook de volgens de aanwijzingen op het pak gaar.
    Kook de levertjes in gaar.
    Verhit de in de wok, fruit hier de knoflook, lombok ringetjes, gember rasp en bosuitjes licht aan.
    Voeg de , kippenlevers en de bakso toe en bak totdat de van kleur veranderen.
    Voeg de sauzen, , en het toe en schep het geheel goed door elkaar.
    Doe de en de er bij en roerbak het geheel tot de beetgaar is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin en ketjap manis
  • ketjap asin en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin en ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
276 kcal
13%1104 kcal
Vetten
63 g.
90%252 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
8%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami Goreng Ajam Haïti (Mie met stevig gekruide kippenlever)