Bami

Bami

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

kook de eiermie zoals aangegeven op de verpakking

Zet een wok of hapjespan op het gas en doe hierin 2 eetlepels olie.
Bak de ui en knijp hierboven de knoflook in een knoflookpers
Voeg dan de laos, ketoembar en djahe toe en verkruimel het kippenbouillonblokje en voeg dit ook toe. Voeg twee eetlepels ketjap toe en het gare bami-vlees. Hierbij gaan de bami-groenten en daarna de ham. Daarna beetje voor beetje de gare eiermie. Voeg op het laatst de gedroogde selderie toe.
Kluts de twee eieren en bak in een koekepan een mooie omelet. Je kunt deze in reepjes snijden en op de bami leggen.
Lekker met zure augurken en of zure uitjes.
Bron: © geleerd op indische kookles

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bami recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (6)

Gemiddelde score 8.3 / 10 in 6 reacties
  • Het was echt heel lekker!
    Carianne gaf dit recept 5/5 sterren
  • Het was echt zalig!
    Piwie gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik heb je recept gevolgd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn familie liet weten dat ik deze versie nog eens mag klaarmaken. Bedankt!
    Saedev gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik vond het redelijk goed.
    Mirjana gaf dit recept 1/5 sterren
  • Het was erg lekker!
    Chanel gaf dit recept 4/5 sterren
  • Het was heerlijk hoor!
    Chanel gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter