MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bami

Bami recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

kook de eiermie zoals aangegeven op de verpakking

Zet een wok of hapjespan op het gas en doe hierin 2 eetlepels olie.
Bak de ui en knijp hierboven de knoflook in een knoflookpers
Voeg dan de laos, ketoembar en djahe toe en verkruimel het kippenbouillonblokje en voeg dit ook toe. Voeg twee eetlepels ketjap toe en het gare bami-vlees. Hierbij gaan de bami-groenten en daarna de ham. Daarna beetje voor beetje de gare eiermie. Voeg op het laatst de gedroogde selderie toe.
Kluts de twee eieren en bak in een koekepan een mooie omelet. Je kunt deze in reepjes snijden en op de bami leggen.
Lekker met zure augurken en of zure uitjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bami recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Het was echt heel lekker!
  • Het was echt zalig!
  • Ik heb je recept gevolgd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn familie liet weten dat ik deze versie nog eens mag klaarmaken. Bedankt!
  • Ik vond het redelijk goed.
  • Het was erg lekker!
  • Het was heerlijk hoor!

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /