MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Soto Ajam

Soto Ajam recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verhit olie in soeppan en fruit hierin de knoflook, sjalotten, (verkruimelde) trassi en koriander in ca. 3 minuten. Giet kippenbouillon erbij en voeg de plakjes gember, stengels citroengras, citroenblaadjes en aardappelsuktje toe. Breng soep tegen de kook aan en laat op laag vuur ca. 20 minuten trekken zodat de specerijen hun smaak af kunnen geven. Verwijder de specerijen uit de soep (niet de aardappelen) en voeg, prei, kook en kipfilet toe. Laat ca. 10 minuten rustig koken toe kip gaar is. Schep soep in bord en garneer met gehalveerd ei en bieslook. Tip: gebruik in plaats van kipfilet, grote garnalen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit soto ajam recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /