AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Soto Ajam

9 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Soto Ajam recept Verhit olie in soeppan en fruit hierin de knoflook, sjalotten, (verkruimelde) trassi en koriander in ca. 3 minuten. Giet kippenbouillon erbij en voeg de plakjes gember, stengels citroengras, citroenblaadjes en aardappelsuktje toe. Breng soep tegen de kook aan en laat op laag vuur ca. 20 minuten trekken zodat de specerijen hun smaak af kunnen geven. Verwijder de specerijen uit de soep (niet de aardappelen) en voeg, prei, kook en kipfilet toe. Laat ca. 10 minuten rustig koken toe kip gaar is. Schep soep in bord en garneer met gehalveerd ei en bieslook. Tip: gebruik in plaats van kipfilet, grote garnalen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit soto ajam recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /