Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto Ajam recept
Soto Ajam recept

Soto Ajam


Ingrediënten


printad
9 1

Bereidingswijze


Verhit olie in soeppan en fruit hierin de knoflook, sjalotten, (verkruimelde) trassi en koriander in ca. 3 minuten. Giet kippenbouillon erbij en voeg de plakjes gember, stengels citroengras, citroenblaadjes en aardappelsuktje toe. Breng soep tegen de kook aan en laat op laag vuur ca. 20 minuten trekken zodat de specerijen hun smaak af kunnen geven. Verwijder de specerijen uit de soep (niet de aardappelen) en voeg, prei, kook en kipfilet toe. Laat ca. 10 minuten rustig koken toe kip gaar is. Schep soep in bord en garneer met gehalveerd ei en bieslook. Tip: gebruik in plaats van kipfilet, grote garnalen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit soto ajam recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven