MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Roomsoepen

Roomsoepen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De ajuinen fijn snijden terwijl je het water aan de kook brengt. Voeg er dan de ajuinen aan toe, ook de boullionblokjes en het brood en laat dat alles ongeveer een half uurtje koken. Voeg het tomatensap toe en laat nog even doorkoken. Alles mixen en roer er daarna de roomsmeerkaas aan toe, eventueel bijkruiden naar smaak. Dien op wat wat gesnipperde peterselie. Je kan er ook balletjes aan toevoegen voor de lekkerbekken. De tomatenpasata kan vervangen worden door: Komkommer, bloemkool en witlof maar deze moet je dan wel meer laten koken samen met de ajuin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit roomsoepen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /