Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomsoepen recept
Roomsoepen recept

Roomsoepen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ajuinen fijn snijden terwijl je het water aan de kook brengt. Voeg er dan de ajuinen aan toe, ook de boullionblokjes en het brood en laat dat alles ongeveer een half uurtje koken. Voeg het tomatensap toe en laat nog even doorkoken. Alles mixen en roer er daarna de roomsmeerkaas aan toe, eventueel bijkruiden naar smaak. Dien op wat wat gesnipperde peterselie. Je kan er ook balletjes aan toevoegen voor de lekkerbekken. De tomatenpasata kan vervangen worden door: Komkommer, bloemkool en witlof maar deze moet je dan wel meer laten koken samen met de ajuin.

Allergenen Informatie

Voor dit roomsoepen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
  Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven