MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pindasoep

Pindasoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak van kippenbouillonblokjes 1 liter kippenbouillon.

Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringen. Smelt de boter in een pan en bak de prei ca. 2 minuten. Voeg de sambal toe.
Schenk de bouillon erbij en breng de massa aan de kook. Laat de soep even doorkoken.

Roer de pindakaas los met de ketjap en iets van de hete soep. Roer dit mengsel vervolgens door de soep.

Warm de soep goed door.
Was de taugé en verwijder lebberige stukjes. Doe de taugé op het laatst door de soep samen met een blikje mais (eerst uit laten lekken!).

Serveer met stokbrood of Turks brood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pindasoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik ga vandaag zelf pindasoep maken.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /