Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasoep recept
Pindasoep recept

Pindasoep


Ingrediënten


printad
22

Bereidingswijze


Maak van kippenbouillonblokjes 1 liter kippenbouillon.

Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringen. Smelt de boter in een pan en bak de prei ca. 2 minuten. Voeg de sambal toe.
Schenk de bouillon erbij en breng de massa aan de kook. Laat de soep even doorkoken.

Roer de pindakaas los met de ketjap en iets van de hete soep. Roer dit mengsel vervolgens door de soep.

Warm de soep goed door.
Was de taugé en verwijder lebberige stukjes. Doe de taugé op het laatst door de soep samen met een blikje mais (eerst uit laten lekken!).

Serveer met stokbrood of Turks brood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pindasoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ik ga vandaag zelf pindasoep maken.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven