Oma's kippesoep

Oma's kippesoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Laat het water aan de kook komen met de bouillonblokjes en voeg zodra het kookt de kippepoten toe. Laat dit lekker doorkoken, tot de kip zo gaar is dat het van de botjes afvalt. Haal de kip uit de pan en leg apart. Zeef de soep. Haal het vel van de poten en gooi dat weg, snijd het kippevlees in stukjes en gooi de botten weg. Laat de soep weer aan de kook komen, voeg het vlees toe en de soepgroente. Voeg dan nog 2 kleine handjes rijst toe en laat zachtjes 10 minuten doorkoken. Heerlijk op een koude winterdag met geroosterde boterhammen.
Bron: © van oma

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oma's kippesoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (2)

  • Ik vond het super
    Pindapot gaf dit recept 5 sterren
  • Heerlijke soep en makkelijk te maken.
    Jozef Weis gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter