Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oma's kippesoep recept
Oma's kippesoep recept

Oma's kippesoep


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Laat het water aan de kook komen met de bouillonblokjes en voeg zodra het kookt de kippepoten toe. Laat dit lekker doorkoken, tot de kip zo gaar is dat het van de botjes afvalt. Haal de kip uit de pan en leg apart. Zeef de soep. Haal het vel van de poten en gooi dat weg, snijd het kippevlees in stukjes en gooi de botten weg. Laat de soep weer aan de kook komen, voeg het vlees toe en de soepgroente. Voeg dan nog 2 kleine handjes rijst toe en laat zachtjes 10 minuten doorkoken. Heerlijk op een koude winterdag met geroosterde boterhammen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oma's kippesoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Ik vond het super
  • Heerlijke soep en makkelijk te maken.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven