Salade met geitenkaas

Salade met geitenkaas

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

De noten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren samen met de pijnboompitten en op bord laten afkoelen. In kom dressing kloppen van olie, sinaasappelsap, mosterd, honing en zout en peper naar smaak. Appel schoonboenen, in kwarten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden. In diep bord de sla, alfalfa en helft van dressing mengen. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Appelplakjes en noten over salade verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Lekker met meergranenpistolet.
Bron: © Allerhande

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit salade met geitenkaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter