Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucola salade recept
Rucola salade recept

Rucola salade


Ingrediënten


1 1

Bereidingswijze


Neem een groot bord, doe daar een handvol Rucola sla (in het midden) op. Pijnboompitten zijn het lekkerste als ze nog even wat donkerder gemaakt worden door ze in een pan boven het vuur te houden. Blijf er wel bij anders zijn ze zo zwart. Als de pijnboompitten zover zijn kan je ze eerst nog even af laten koelen om ze daarna over de sla te strooien. Daarbij kan je de nootjes/ pitten doen. Cherrytomaatjes erom heen. Ondertussen kunnen de spekjes uitgebakken worden totdat ze knapperig zijn. Ook deze kunnen daarna op de "berg" komen. Als laatste gaat daar dan de geraspte kaas overheen. Balsamico azijn en olijfolie gaat er overheen of om de "berg" heen als dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rucola salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rucola salade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Prima recept. Makkelijk klaar te maken.
    Klomp gaf dit recept op 8 december 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven