Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucola salade recept
Rucola salade recept

Rucola salade


Ingrediënten


printad
1 1

Bereidingswijze


Neem een groot bord, doe daar een handvol Rucola sla (in het midden) op. Pijnboompitten zijn het lekkerste als ze nog even wat donkerder gemaakt worden door ze in een pan boven het vuur te houden. Blijf er wel bij anders zijn ze zo zwart. Als de pijnboompitten zover zijn kan je ze eerst nog even af laten koelen om ze daarna over de sla te strooien. Daarbij kan je de nootjes/ pitten doen. Cherrytomaatjes erom heen. Ondertussen kunnen de spekjes uitgebakken worden totdat ze knapperig zijn. Ook deze kunnen daarna op de "berg" komen. Als laatste gaat daar dan de geraspte kaas overheen. Balsamico azijn en olijfolie gaat er overheen of om de "berg" heen als dressing.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucola salade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Prima recept. Makkelijk klaar te maken.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven