MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Macaroni met tomaat, gehakt en champignons

Macaroni  met tomaat, gehakt en champignons recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook een liter water met het groentebouillonblokje. Zet de wok of hapjespan op het vuur. Als de pan warm is, het gehakt toevoegen. Die dan rul bakken. Voeg ui en knoflook toe, even door bakken. Voeg groeten toe en de gewelde tomaten (ontveld). Daarna nog een beetje olijfolie, het zakje macaronikruiden. het blikje met stukjes tomaat en een klein potje tomatensaus naar keuze toevoegen. Maak de macaroni volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Als deze klaar is, even in een vergiet afgieten en dan bij de saus doen.

Serveersuggesties

Eventueel nog wat magere geraspte kaas er over doen en er doorheen roeren. Of een gebakken ei erbij is dan ook nog erg lekker. Ijsbergsla erbij maakt het helemaal compleet. Daarbij een glas verse sap of water of rose.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaroni met tomaat, gehakt en champignons recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /