Macaroni met tomaat, gehakt en champignons

Macaroni  met tomaat, gehakt en champignons

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Kook een liter water met het groentebouillonblokje. Zet de wok of hapjespan op het vuur. Als de pan warm is, het gehakt toevoegen. Die dan rul bakken. Voeg ui en knoflook toe, even door bakken. Voeg groeten toe en de gewelde tomaten (ontveld). Daarna nog een beetje olijfolie, het zakje macaronikruiden. het blikje met stukjes tomaat en een klein potje tomatensaus naar keuze toevoegen. Maak de macaroni volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Als deze klaar is, even in een vergiet afgieten en dan bij de saus doen.

Serveersuggesties

Eventueel nog wat magere geraspte kaas er over doen en er doorheen roeren. Of een gebakken ei erbij is dan ook nog erg lekker. Ijsbergsla erbij maakt het helemaal compleet. Daarbij een glas verse sap of water of rose.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaroni met tomaat, gehakt en champignons recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter