Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni  met tomaat, gehakt en champignons recept
Macaroni  met tomaat, gehakt en champignons recept

Macaroni met tomaat, gehakt en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook een liter water met het groentebouillonblokje. Zet de wok of hapjespan op het vuur. Als de pan warm is, het gehakt toevoegen. Die dan rul bakken. Voeg ui en knoflook toe, even door bakken. Voeg groeten toe en de gewelde tomaten (ontveld). Daarna nog een beetje olijfolie, het zakje macaronikruiden. het blikje met stukjes tomaat en een klein potje tomatensaus naar keuze toevoegen. Maak de macaroni volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Als deze klaar is, even in een vergiet afgieten en dan bij de saus doen.

Serveersuggesties

Eventueel nog wat magere geraspte kaas er over doen en er doorheen roeren. Of een gebakken ei erbij is dan ook nog erg lekker. Ijsbergsla erbij maakt het helemaal compleet. Daarbij een glas verse sap of water of rose.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit macaroni met tomaat, gehakt en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven