Maaltijdsalade met gerookte zalm en garnalen

Maaltijdsalade met gerookte zalm en garnalen

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten

  • 1 zakje (75 gram) gemengde rucola-sla (Lidl)
  • 100 gram partygarnalen (Lidl)
  • 200 gram gerookte zalm (Lidl)
  • 2 tomaten
  • 4 eetlepels scharrelei-salade (Lidl)
  • 4 eieren (maat M)
  • 4 eetlepels kant en klare dressing (Lidl)


Bereidingswijze

Verdeel de sla over twee borden. Snijd de zalm in reepjes en leg deze er boven op. Verdeel de garnalen langs de rand van het bord. Schep twee eetlepels scharrelei-salade per bord in het midden. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Snijd de eieren in acht partjes en leg ze in een boog om de eiersalade. Leg ook de tomaten in partjes in dezelfde boog. Giet er tot slot vlak voor het opdienen per bord twee eetlepels dressing er over (of meer als je dat lekker vindt).

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en kruidenboter

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit maaltijdsalade met gerookte zalm en garnalen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter