Lauwwarme salade met pittige kipreepjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schik rondom op bord de lola rossa sla en aan 1 kant de Griekse koolsalade.
  2. Dan rondom garneren met stukjes tomaat (1 tomaat in 8 stukjes verdelen).
  3. Lente uitje in dunne ringetjes snijden en erover strooien.
  4. mooi dun snijden en de in reepjes verdelen over de sla (pitjes eerst verwijderen).
  5. De in 1/2 ringetjes dun snijden en ook verdelen.
  6. In het midden van het bord vrij laten voor de kipreepjes!
  7. in reepjes snijden en kruiden met de kippikant kruiden.
  8. Dan een weinig licht bruin laten worden en hierin de kipreepjes onder voortdurend roeren in korte tijd mooi bruin laten bakken!
  9. Als ze gaar zijn dan 1 a 2 flinke eetlepels bouirsin culinair toe voegen en even omroeren.
  10. Pan van het vuur nemen en nu de in vieren gesneden en de gewone (in stukjes of ringetjes gesneden) bakken en bestrooien met en uit de molen (hoeveelheid naar smaak).
  11. Tauge even omspoelen onder warm/heet water en goed uitschudden (zo weinig mogelijk water eraan laten).
  12. En bij de met de voegen en ongeveer 1 minuut kort mee bakken.
  13. Zorg ervoor dat de tauge goed knapperig blijft!
  14. Dan de kant en klare toevoegen erbij en even om scheppen en rangschikken op bord!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • croma kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lauwwarme salade met pittige kipreepjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk recept! annie.
joseculinair 2 april 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
75 kcal
3%150 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%18 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lauwwarme salade met pittige kipreepjes