Huzarensalade

Ingrediënten

+ -
print

Garneren:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kook het vlees gaar in minimaal 1 uur en 40 minuten.
  2. Laat afkoelen.
    Snijd het vlees in kleine stukjes.
    Bewaar de bouillon en een paar stukjes vlees om lekker soep van te maken.
    Kook de gaar.
  3. Ze moeten nog wel heel blijven.
  4. Laat afkoelen.
    Snijd de in blokjes.
    Snijd de en klein en wring ze uit in een schone theedoek.
    Snijd de in kleine blokjes
    Doe de wortelblokjes de laatste paar minuten in de bouillon en kook ze gaar.
    Meng de ingrediënten door elkaar.
  5. Voeg nu de in blokjes gesneden appel toe.
    Goed door elkaar mengen.
    toevoegen (redelijk veel , maar proef telkens tussendoor of het goed smaakt).
    erin strooien (ook vaak proeven voor het beste resultaat).
    Doe naar smaak en dieet de gewenste erin tot het een smeuïg geheel is geworden.
    Kook de .
  6. Snijd de augurken in plakjes of reepjes.
    Op een bord of schaal storten en mooi opmaken in de vorm van een vis, een gezicht, een boom of andere creatieve uitingen.
    Eet smakelijk.
    Voor veganisten:
  7. geen vlees erin natuurlijk.
    vervangen door een eigen gemaakte vinaigrette (die je ook voor sla gebruikt) of veganistische .
    Klein blikje of potje uitgelekte doperwten erdoor mengen.
  8. Ook erg lekker
25
25
25

Variaties op Huzarensalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Huzarensalade
VariatieAantalGang
Huzarensalade8Salades
Surinaamse huzarensalade1Bijgerechten
Feestelijke Indische huzarensalade1Maaltijdsalades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
815 kcal
40%3260 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
82 g.
31%328 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Huzarensalade