Kalio daging

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Wok

Bereidingswijze

  1. stengels en verse in stukjes snijden, dan alle verse en en gedroogde kruiden samen in de keukenmachine vermalen.
  2. Eventueel wat toevoegen dan gaat het blenden gemakkelijker.
    De boemboe in een wok doen en het vlees toevoegen samen met 2,5 deciliter .
  3. Ook 50 milliter er bij.
  4. Aan de kook brengen en laten sudderen.
  5. Vlak voor het sudderen begint de toevoegen.
  6. Regelmatig wat toevoegen (niet te droog laten worden).
  7. De laatste 10 minuten de rest van de toevoegen.
  8. De saus moet aan het eind dik zijn.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Kalio daging heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Het is eigenlijk het Indische bouillonblokje in poedervorm
ma-griet 11 november 2014
Masako is een mengsel van kruiden en vergelijkbaar met vleeskruiden Hier de ingrediënten van masako Zout, suiker, peper, knoflook, ui, caramel, gedroogde rundvlees poeder
jaccor 10 november 2014
Kunt u mij vertellen wat MASAKO is in dit recept ( Kalio Daging). Kan het op internet niet vinden.
Maria 8 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%400 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalio daging