AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zalm/spinazie quiche

26 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Zalmsnippers erover verdelen. Spinazie in een kom doen als het te vochtig is eerst in een zeef uit laten lekken. Room met de eieren goed kloppen en dille erdoorheen roeren met de peper en evt het zout. Dit alles door de spinazie en over de zalm verdelen. De geraspte kaas erover verdelen en in een hete oven van 200 graden C. ongeveer 40 minuten bakken totdat hij goudbruin is. Iets laten afkoelen voor het opdienen. Lekker met een salade of bruin brood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm/spinazie quiche recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies

  • Ik had geen geraspte kaas of iets dat zich daar voor leende. Wel een klein stukje geitenkaas (50 gram)en een restje hele sterke blauwe kaas die ik in een overmoedige bui uit Frankrijk mee had genomen en die volgens de rest van de familie de koelkast uit stonk. Dat nam niet weg dat de quiche in enkele minuten verslonden was en ik voortaan die kaas mee moest nemen. Ik had ook geen dille meer (schaam) dus ik heb i.p.d. Italiaanse kruiden gebruikt en verse basilicum.
  • Hey Jet, Ik heb een bekertje van 250 ml. room gebruikt en daarmee is hij goed gelukt!
  • Ik ga hem vanavond maken om te kijken of ie echt zo lekker is net als toen mijn pleegvader hem maakte en ik ga het eten met heerlijke krieltjes.
  • Overheerlijk! Deze houden we erin.
  • Het recept ziet er lekker uit, ik mis alleen de te gebruiken hoeveelheid room. Een bekertje kun je namelijk kopen in verschillende hoeveelheden en bij teveel gebruik lukt de vulling niet voldoende. Heb voor de zekerheid toch maar gekozen voor een ander recept, want wil de maaltijd niet laten mislukken.Zou de hoeveelheid er alsjeblieft bij willen zetten want ik wil het recept zeker gaan proberen :)
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /