Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laatste update: 19 december 2015 om 6:12

Zalm/spinazie quiche


Ingrediënten


26 4

Bereidingswijze


Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Zalmsnippers erover verdelen. Spinazie in een kom doen als het te vochtig is eerst in een zeef uit laten lekken. Room met de eieren goed kloppen en dille erdoorheen roeren met de peper en evt het zout. Dit alles door de spinazie en over de zalm verdelen. De geraspte kaas erover verdelen en in een hete oven van 200 graden C. ongeveer 40 minuten bakken totdat hij goudbruin is. Iets laten afkoelen voor het opdienen. Lekker met een salade of bruin brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm/spinazie quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalm/spinazie quiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 6 recensies

  • Erg lekker en makkelijk
    Cora gaf dit recept op 19 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Ik had geen geraspte kaas of iets dat zich daar voor leende. Wel een klein stukje geitenkaas (50 gram)en een restje hele sterke blauwe kaas die ik in een overmoedige bui uit Frankrijk mee had genomen ... Lees reactie
    Kees Jollie gaf dit recept op 26 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Hey Jet, Ik heb een bekertje van 250 ml. room gebruikt en daarmee is hij goed gelukt!
    Liese gaf dit recept op 5 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik ga hem vanavond maken om te kijken of ie echt zo lekker is net als toen mijn pleegvader hem maakte en ik ga het eten met heerlijke krieltjes.
    Miranda Moerkens gaf dit recept op 3 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Overheerlijk! Deze houden we erin.
    Harry gaf dit recept op 11 mei 2012 4 uit 5 sterren
  • Het recept ziet er lekker uit, ik mis alleen de te gebruiken hoeveelheid room. Een bekertje kun je namelijk kopen in verschillende hoeveelheden en bij teveel gebruik lukt de vulling niet voldoende. H... Lees reactie
    Jet gaf dit recept op 1 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Geweldige noten
    Noten

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven