Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laatste update: 19 december 2015 om 6:12

Zalm/spinazie quiche


Ingrediënten


26 2

Bereidingswijze


Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Zalmsnippers erover verdelen. Spinazie in een kom doen als het te vochtig is eerst in een zeef uit laten lekken. Room met de eieren goed kloppen en dille erdoorheen roeren met de peper en evt het zout. Dit alles door de spinazie en over de zalm verdelen. De geraspte kaas erover verdelen en in een hete oven van 200 graden C. ongeveer 40 minuten bakken totdat hij goudbruin is. Iets laten afkoelen voor het opdienen. Lekker met een salade of bruin brood.

Allergenen Informatie

Voor dit zalm/spinazie quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Zalm/spinazie quiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 6 recensies

  • Erg lekker en makkelijk
  • Ik had geen geraspte kaas of iets dat zich daar voor leende. Wel een klein stukje geitenkaas (50 gram)en een restje hele sterke blauwe kaas die ik in een overmoedige bui uit Frankrijk mee had genomen ... Lees reactie
  • Hey Jet, Ik heb een bekertje van 250 ml. room gebruikt en daarmee is hij goed gelukt!
  • Ik ga hem vanavond maken om te kijken of ie echt zo lekker is net als toen mijn pleegvader hem maakte en ik ga het eten met heerlijke krieltjes.
  • Overheerlijk! Deze houden we erin.
  • Het recept ziet er lekker uit, ik mis alleen de te gebruiken hoeveelheid room. Een bekertje kun je namelijk kopen in verschillende hoeveelheden en bij teveel gebruik lukt de vulling niet voldoende. H... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven