Zalm/spinazie quiche

Zalm/spinazie quiche

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Zalmsnippers erover verdelen. Spinazie in een kom doen als het te vochtig is eerst in een zeef uit laten lekken. Room met de eieren goed kloppen en dille erdoorheen roeren met de peper en evt het zout. Dit alles door de spinazie en over de zalm verdelen. De geraspte kaas erover verdelen en in een hete oven van 200 graden C. ongeveer 40 minuten bakken totdat hij goudbruin is. Iets laten afkoelen voor het opdienen. Lekker met een salade of bruin brood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm/spinazie quiche recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

Gemiddelde score 9.6 / 10 in 5 reacties
 • Ik had geen geraspte kaas of iets dat zich daar voor leende. Wel een klein stukje geitenkaas (50 gram)en een restje hele sterke blauwe kaas die ik in een overmoedige bui uit Frankrijk mee had genomen en die volgens de rest van de familie de koelkast uit stonk. Dat nam niet weg dat de quiche in enkele minuten verslonden was en ik voortaan die kaas mee moest nemen. Ik had ook geen dille meer (schaam) dus ik heb i.p.d. Italiaanse kruiden gebruikt en verse basilicum.
  Kees Jollie gaf dit recept 5/5 sterren
 • Hey Jet, Ik heb een bekertje van 250 ml. room gebruikt en daarmee is hij goed gelukt!
  Liese gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik ga hem vanavond maken om te kijken of ie echt zo lekker is net als toen mijn pleegvader hem maakte en ik ga het eten met heerlijke krieltjes.
  Miranda Moerkens gaf dit recept 5/5 sterren
 • Overheerlijk! Deze houden we erin.
  Harry gaf dit recept 4/5 sterren
 • Het recept ziet er lekker uit, ik mis alleen de te gebruiken hoeveelheid room. Een bekertje kun je namelijk kopen in verschillende hoeveelheden en bij teveel gebruik lukt de vulling niet voldoende. Heb voor de zekerheid toch maar gekozen voor een ander recept, want wil de maaltijd niet laten mislukken.Zou de hoeveelheid er alsjeblieft bij willen zetten want ik wil het recept zeker gaan proberen :)
  Jet gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter