AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Hartige taart met zalm en kruidenkaas

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hartige taart met zalm en kruidenkaas recept Bladerdeeg ontdooien en over de bodem van de schaal verdelen. Gaatjes prikken in de bodem en er een klein beetje geraspte kaas over verdelen. De zalm en de kruidenkaas door elkaar prakken en over de bodem verdelen. De eieren kloppen de room en de geraspte kaas erdoor roeren. Over de schaal verdelen. In de oven op 200 graden C. ongeveer 25 a 30 minuten bakken.

Serveersuggesties

Is koud ook lekker!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hartige taart met zalm en kruidenkaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik wil vandaag de zlam-kruidenkaas taart maken en heb een quiche vorm van 28 cm. doorsnede is dit goed? Ook heb ik 8 miniquiche vormpjes en de voorgeschreven hoeveelheid ook goed hiervoor?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /