Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met zalm en kruidenkaas recept
Hartige taart met zalm en kruidenkaas recept

Hartige taart met zalm en kruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg ontdooien en over de bodem van de schaal verdelen. Gaatjes prikken in de bodem en er een klein beetje geraspte kaas over verdelen. De zalm en de kruidenkaas door elkaar prakken en over de bodem verdelen. De eieren kloppen de room en de geraspte kaas erdoor roeren. Over de schaal verdelen. In de oven op 200 graden C. ongeveer 25 a 30 minuten bakken.

Serveersuggesties

Is koud ook lekker!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met zalm en kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hartige taart met zalm en kruidenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik wil vandaag de zlam-kruidenkaas taart maken en heb een quiche vorm van 28 cm. doorsnede is dit goed? Ook heb ik 8 miniquiche vormpjes en de voorgeschreven hoeveelheid ook goed hiervoor?
    Mieke de With van Wijnen gaf dit recept op 31 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Geweldige noten
    Noten

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven