Hartige taart met zalm en kruidenkaas

Hartige taart met zalm en kruidenkaas

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bladerdeeg ontdooien en over de bodem van de schaal verdelen. Gaatjes prikken in de bodem en er een klein beetje geraspte kaas over verdelen. De zalm en de kruidenkaas door elkaar prakken en over de bodem verdelen. De eieren kloppen de room en de geraspte kaas erdoor roeren. Over de schaal verdelen. In de oven op 200 graden C. ongeveer 25 a 30 minuten bakken.

Serveersuggesties

Is koud ook lekker!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hartige taart met zalm en kruidenkaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Ik wil vandaag de zlam-kruidenkaas taart maken en heb een quiche vorm van 28 cm. doorsnede is dit goed? Ook heb ik 8 miniquiche vormpjes en de voorgeschreven hoeveelheid ook goed hiervoor?
    Mieke de With van Wijnen gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter