Hartige taart met broccoli

Hartige taart met broccoli

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de (hete lucht) oven voor op 180 graden C. Kook de broccoli en de prei in water met een snufje zout in ongeveer 5 minuten. Laat de groenten goed uitlekken. Bak het gehakt in een koekenpan rul. Bekleed een ingevette taartvorm met de ontdooide plakjes bladerdeeg. Verdeel de plakjes katenspek over de bodem van de taart. Verdeel daarover het gehakt, broccoli en prei. Klop de eieren met de creme fraiche los en breng het mengsel op smaak met peper. Schenk het mengsel in de taartvorm. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Bak de taart gaar en goudbruin in ongeveer 35 minuten in het midden van de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hartige taart met broccoli recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Erg lekker deze hartige taart. Simpel te maken. Maak hem op basis van dit recept zeer regelmatig.
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter