Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg pizza recept
Bladerdeeg pizza recept

Bladerdeeg pizza


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Leg 2/3 van het bladerdeeg op een ingevette bakplaat. Meng de kwark en eieren. Verwarm de oven ongeveer 10 minuten voor op 225 graden C. Snijd de kaas, ham en salami in kleine blokjes en snijd de peterselie fijn. Meng dit alles met de kwark en de eieren. Voeg er naar eigen smaak zout en peper toe. Verdeel het mengsel over het bladerdeeg op de bakplaat en snijd van het overgebleven bladerdeeg reepjes en leg die schuin over het mengsel. Zet het in de oven en bak de pizza in 20 minuten gaar op 225 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bladerdeeg pizza recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven