Bladerdeeg pizza

Bladerdeeg pizza

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Leg 2/3 van het bladerdeeg op een ingevette bakplaat. Meng de kwark en eieren. Verwarm de oven ongeveer 10 minuten voor op 225 graden C. Snijd de kaas, ham en salami in kleine blokjes en snijd de peterselie fijn. Meng dit alles met de kwark en de eieren. Voeg er naar eigen smaak zout en peper toe. Verdeel het mengsel over het bladerdeeg op de bakplaat en snijd van het overgebleven bladerdeeg reepjes en leg die schuin over het mengsel. Zet het in de oven en bak de pizza in 20 minuten gaar op 225 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bladerdeeg pizza recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter