Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg pizza recept
Bladerdeeg pizza recept

Bladerdeeg pizza


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Leg 2/3 van het bladerdeeg op een ingevette bakplaat. Meng de kwark en eieren. Verwarm de oven ongeveer 10 minuten voor op 225 graden C. Snijd de kaas, ham en salami in kleine blokjes en snijd de peterselie fijn. Meng dit alles met de kwark en de eieren. Voeg er naar eigen smaak zout en peper toe. Verdeel het mengsel over het bladerdeeg op de bakplaat en snijd van het overgebleven bladerdeeg reepjes en leg die schuin over het mengsel. Zet het in de oven en bak de pizza in 20 minuten gaar op 225 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven