MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Witlof ham en kaas

Witlof ham en kaas recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Witlof over de lengte in 4 parten snijden (tenzij het kleine struikjes zijn, dan door de helft, het bittere gedeelte wegsnijden. om elk partje witlof een plakje ham rollen en in de ovenschaal leggen. Als alle witlof in ham gewikkeld is en in de ovenschaal ligt dan de kaas ruim verdelen over de ovenschaal. Oven voorverwarmen op 200 graden. De schotel ongeveer 20 a 30 minuten in de oven. Deze Witlof met ham en kaas serveren met eventueel vlees en aardappel puree, gebakken aardappelen of gekookte aardappelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witlof ham en kaas recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Je kunt op den duur de aardappelen weglaten door meer witlof te nemen dat vult meer als voldoende! Smakelijk eten.
  • Volgens recept gemaakt, niet voorgekookt, 20 minuten in de oven en helemaal perfect - niet droog hoor, er komt genoeg vocht uit de witlof zelf, en vet uit de kaas.
  • Ik heb wat kleine aanpassingen gedaan, heel klein beetje vocht in de ovenschaal werd het denk ik een stuk beter van! (ik heb het niet zonder water gedaan dus ik weet niet wat het dan was geworden) Beetje peper doet ook wonderen.
  • Volgens mij moet je de witlof toch echt eerst koken. Nu droogt hij uit en wordt de ham hard na 30 minuten.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /