Witlof ham en kaas

Witlof ham en kaas

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Witlof over de lengte in 4 parten snijden (tenzij het kleine struikjes zijn, dan door de helft, het bittere gedeelte wegsnijden. om elk partje witlof een plakje ham rollen en in de ovenschaal leggen. Als alle witlof in ham gewikkeld is en in de ovenschaal ligt dan de kaas ruim verdelen over de ovenschaal. Oven voorverwarmen op 200 graden. De schotel ongeveer 20 a 30 minuten in de oven. Deze Witlof met ham en kaas serveren met eventueel vlees en aardappel puree, gebakken aardappelen of gekookte aardappelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witlof ham en kaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 8.5 / 10 in 4 reacties
 • Je kunt op den duur de aardappelen weglaten door meer witlof te nemen dat vult meer als voldoende! Smakelijk eten.
  Laurens gaf dit recept 5/5 sterren
 • Volgens recept gemaakt, niet voorgekookt, 20 minuten in de oven en helemaal perfect - niet droog hoor, er komt genoeg vocht uit de witlof zelf, en vet uit de kaas.
  Joan gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik heb wat kleine aanpassingen gedaan, heel klein beetje vocht in de ovenschaal werd het denk ik een stuk beter van! (ik heb het niet zonder water gedaan dus ik weet niet wat het dan was geworden) Beetje peper doet ook wonderen.
  John gaf dit recept 5/5 sterren
 • Volgens mij moet je de witlof toch echt eerst koken. Nu droogt hij uit en wordt de ham hard na 30 minuten.
  gaf dit recept 2/5 sterren

Laat uw reactie achter