AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spruitjesstamppot

33 1 4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spruitjesstamppot recept Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappelen 10 minuten in ruim water. Voeg dan de spruitjes toe en kook deze ca. 10 minuten mee.
Bak intussen de spekreepjes in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig. Verwarm de melk.
Giet de aardappelen en spruitjes af en stamp deze met de boter en warme melk tot een puree. Breng de stamppot op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi de stamppot met de spekreepjes en gefruite uitjes.

Lekker met runderbraadworst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spruitjesstamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zalig, ik heb de uitjes van Conimex gepakt.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /