Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjesstamppot recept
Spruitjesstamppot recept

Spruitjesstamppot


Ingrediënten


33 1

Bereidingswijze


Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappelen 10 minuten in ruim water. Voeg dan de spruitjes toe en kook deze ca. 10 minuten mee.
Bak intussen de spekreepjes in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig. Verwarm de melk.
Giet de aardappelen en spruitjes af en stamp deze met de boter en warme melk tot een puree. Breng de stamppot op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi de stamppot met de spekreepjes en gefruite uitjes.

Lekker met runderbraadworst.

Allergenen Informatie

Voor dit spruitjesstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spruitjesstamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zalig, ik heb de uitjes van Conimex gepakt.
    Miranda gaf dit recept op 19 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven