Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjesstamppot recept
Spruitjesstamppot recept

Spruitjesstamppot


Ingrediënten


printad
33 1 4

Bereidingswijze


Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappelen 10 minuten in ruim water. Voeg dan de spruitjes toe en kook deze ca. 10 minuten mee.
Bak intussen de spekreepjes in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig. Verwarm de melk.
Giet de aardappelen en spruitjes af en stamp deze met de boter en warme melk tot een puree. Breng de stamppot op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi de stamppot met de spekreepjes en gefruite uitjes.

Lekker met runderbraadworst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spruitjesstamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zalig, ik heb de uitjes van Conimex gepakt.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven