Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes in de wok recept
Spruitjes in de wok recept

Spruitjes in de wok


Ingrediënten


printad
12 3

Bereidingswijze


Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout in 3 min.
Afgieten en laten uitlekken.
Verhit de olie in de wok bak hierin de spekreepjes bruin en knapperig.
Schep dan de spekreepjes uit de pan.

Fruit nu de knoflook en de sjalot in de hete achter gebleven bakvet.
Voeg de spruitjes toe.
Bak ze al omscheppend 4 min.
Voeg nu de spekreepjes toe.
Op smaak brengen met peper.
Bestrooi het dan met peterselie.

Serveertip: Lekker met gebakken krieltjes en en schnitzel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spruitjes in de wok recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Geweldig zelfs mij gelukt
  • Heerlijk, voor herhaling vatbaar.
  • Heerlijk gerecht. Echt voor herhaling vatbaar. Maar alleen kook ik de spruitjes niet van tevoren. Die gaan heel fijn, in reepjes gesneden, de wok in. Het proberen waard toch.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven