Spitskool met kokosmelk

Spitskool met kokosmelk

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de eieren in ca. 10 minuten hard.
Maak de ui schoon en snijd deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snipper deze.
Snijd de kool in niet al te dunne repen.
Wok de ui in de olie kort met knoflook, koriander en sambal.
Voeg de kool toe, schenk de kokosmelk erbij en laat op een laag vuur 15 minuten stoven.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Garneer de kool met plakjes ei.
Bron: © familie recept

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool met kokosmelk recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter