Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool met kokosmelk recept
Spitskool met kokosmelk recept

Spitskool met kokosmelk


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Kook de eieren in ca. 10 minuten hard.
Maak de ui schoon en snijd deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snipper deze.
Snijd de kool in niet al te dunne repen.
Wok de ui in de olie kort met knoflook, koriander en sambal.
Voeg de kool toe, schenk de kokosmelk erbij en laat op een laag vuur 15 minuten stoven.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Garneer de kool met plakjes ei.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool met kokosmelk recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven