Sperziebonen met tauge en banaan

Sperziebonen met tauge en banaan

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ui en parika klein snijden. Taugé wassen en laten uitlekken. Olie verhitten. Ui 3 min. bakken, paprika erbij en nog 3 min. zachtjes bakken. Toevoegen sperziebonen, ketjap, sambal en 1 deciliter water. Met deksel op de pan 10 min. zachtjes koken. Bananen pellen en in stukjes snijden. Door sperziebonenmengsel scheppen. Zonder deksel nog 5 min. warmen. Taugé erdoor nog 1 min. verwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sperziebonen met tauge en banaan recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter