Sperziebonen met tauge en banaan

Sperziebonen met tauge en banaan

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ui en parika klein snijden. Taugé wassen en laten uitlekken. Olie verhitten. Ui 3 min. bakken, paprika erbij en nog 3 min. zachtjes bakken. Toevoegen sperziebonen, ketjap, sambal en 1 deciliter water. Met deksel op de pan 10 min. zachtjes koken. Bananen pellen en in stukjes snijden. Door sperziebonenmengsel scheppen. Zonder deksel nog 5 min. warmen. Taugé erdoor nog 1 min. verwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sperziebonen met tauge en banaan recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter