Roerbak Courgette

Roerbak Courgette

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de courgettes in 1/2 cm dikke plakken. Maak een eetlepel olie heet in de wadjang en roerbak knoflook, djahe en bosui 30 seconden. Doe de courgette, zout, peper en suiker erbij en roerbak 30 seconden. Voeg 3 eetlepels water toe en roerbak 5 minuten tot het water verdampt is en de courgettes gaar zijn. Besprenkel met sesamolie en serveer.
Bron: © BBC Books

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit roerbak courgette recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter