Rode bietjes

Rode bietjes

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De bietjes eventueel gaar koken.
Dan in blokjes of reepjes snijden.
De bietjes samen met een beetje zout, 1 eetlepel suiker, een klontje boter en een scheut azijn opzetten.
Doe er dan de gesnipperde ui bij samen met de in blokjes gesneden appel.
En laat dit alles 20 minuten stoven met een klein beetje water.

Serveersuggesties

TIP: Lekker met gekookte aardappels en een gehaktbal.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode bietjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (8)

Gemiddelde score 9.3 / 10 in 8 reacties
  • Met wat kaneel en suiker...heerlijke variatie. Nog van mijn moeder
    Ineke gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik gebruik uitjes, kruidnagel en beetje suiker verder niks. Heerlijk zo maakte mijn moeder het vroeger ook.
    Ad de Groot gaf dit recept 5/5 sterren
  • Uitje en knoflook bakken en dan de bietjes meebakken. Peper en zout toevoegen. Lekker met ei en mayonaise.
    Annemarie gaf dit recept 5/5 sterren
  • Als je de bietjes eerst gaar kookt en daarna nog 20 minuten stooft, wordt het dan geen pap?
    Roel gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik heb de azijn weggelaten en vervangen door peper. Lekker bij vlees.
    Maria de Smet gaf dit recept 3/5 sterren
  • Laat de azijn weg en doe er gemalen peper in.
    Jaco gaf dit recept 5/5 sterren
  • Lekker recept gaan we deze herfst/winter vaker eten.
    Angela gaf dit recept 5/5 sterren
  • Beetje knoflook en peper er bij smaakt bij mij nog beter & eerst vocht afscheppen voor het inkoken en daar na net voor dat het aanbrand weer bijscheppen.
    Chef gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter