Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Was de taugé en sperzieboontjes.
Hak de ’s fijn.
Kook de boontjes even voor.
Fruit in de , , , , en .
Roerbak de boontjes mee.
Doe dan de en het er bij en stoof tot de boontjes beetgaar zijn.
Voeg de taugé en de 's toe en schep het geheel goed door elkaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ketjap Booncis (sperziebonen in ketjapsaus)455m
-
Recept
Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten)445m
-
Recept
Sperziebonen met tauge en banaan435m
-
Recept
Sperziebonen met taugé en kokos445m
-
Recept
Lalab van taugé (groente gerecht van taugé)410m
-
Recept
Oseng taugé (gesmoorde taugé)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal en olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1144 kcal | 57% | 4576 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 6% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |