Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Was de taugé en sperzieboontjes.
    Hak de ’s fijn.
    Kook de boontjes even voor.
    Fruit in de , , , , en .
    Roerbak de boontjes mee.
    Doe dan de en het er bij en stoof tot de boontjes beetgaar zijn.
    Voeg de taugé en de 's toe en schep het geheel goed door elkaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal en olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Hoi Jaccor, Heb gisteren dit recept gemaakt. Nou we vonden het heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Ik heb voor een gezellig kleurtje een mini blikje mais toegevoegd. Kookgroetjes, Henny (Slamat)
Slamat 10 maart 2013
Hoi, Jaccor, Morgen ga ik jou recept, met de boontjes, uitproberen. Het ziet er erg lekker uit. Weer eens iets anders dan Sambal Gorreng boontjes, die ik normaal maak. Ik maak er knoflookkip bij en... Lees reactie
Slamat 8 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1144 kcal
57%4576 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ketjap buncis (sperziebonen in ketjap met taugé en pinda's)