Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijnerschotel recept
Kapucijnerschotel recept

Kapucijnerschotel


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Bak de spekblokjes in een hapjespan zonder olie of boter knapperig. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op keuekenpapier. Bak de prei 3 minuten in het achtergebleven spekvet. Voeg de kapucijners en de spekblokjes toe en breng op smaak met zout en peper en verwarm nog 3 minuten. Verhit ondertussen de boter in een andere koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 8 minuten goudbruin. Verwarm de rookworst volgens aanwijzing verpakking. Doe de kapucijners in een schaal en leg de rookworst er bovenop. Serveer de piccalily, de augurkjes en de uitjes in schaaltjes apart bij. Bak

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kapucijnerschotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven