In de oven geroosterde groenten

In de oven geroosterde groenten

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden C. Snijd de gepelde uien in vieren. Snijd de paprika's 2 maal in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Snijd de venkelknollen 2 maal in de lengte door. Leg alle gesneden groenten in een kom en giet de olijfolie erop. Voeg de knoflook toe. Meng goed door elkaar zodat alle groenten bedekt zijn met een dun laagje olie. Verspreid de groenten over de bakplaat van de oven. Bestrooi met tijmblaadjes. Rooster de groenten 30 minuten in de oven. Schep ze na 15 minuten even om. Bestrooi ze met grof zeezout.
Bron: © Boodschappen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit in de oven geroosterde groenten recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter