Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Boen de knol schoon onder stromend koud water en snijd hem in plakken met een dikte van ca. ¾ centimeter.
  2. Schil de plakken en snijd ze in reepjes met een lengte van ca. 5 centimeter.
  3. Spoel de reepjes enkele malen in ruim koud water.
  4. Laat ze daarna uitlekken en zoveel mogelijk opdrogen.
    Maak de schoon schoon.
  5. Gebruik uitsluitend het witte en geelgroene deel.
  6. Snijd de overlangs door en vervolgens in smalle halve ringen.
  7. Spoel de enkele malen in ruim koud water.
    Laat de daarna uitlekken en zoveel mogelijk opdrogen.
  8. verhit een (braad)pan en laat 40 gram smelten.
  9. Wacht tot het schuim begint weg te trekken.
  10. Schep eerst de hete door de hete .
  11. Voeg daarna de knolselderij toe en schep alles nog enkele malen om.
  12. Temper de warmtebron.
    Schenk de over het gerecht en strooi er wat en peper over.
  13. Leg het deksel op de pan en laat alles 16-18 minuten zachtjes smoren.
    Schep de en de helft van de kaas door het gerecht en schenk de er over.
  14. Laat alles door en door warm worden.
  15. Doe alles over in een ovenvaste schaal.
  16. Schep de rest van de kaas door het broodkruim en strooi het over het gerecht.
    Leg er hier en daar een flintertje op.
  17. Plaats de schaal onder een reeds hete ovengrill.
  18. Laat er in 10-12 minuten een fraai goudbruin korstje op bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkorenbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, goudse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, room, goudse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
258 kcal
12%516 kcal
Vetten
30 g.
43%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gesmoorde knolselderij met prei, ham en kaas