Geglaceerde wortelen

Geglaceerde wortelen

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Was en schil de wortelen. Snijd deze in grove julliene. Doe ze in de pan tot ze net onder staan in het water en voeg toe: bouillonblokken, roomboter, 4 eetlepels suiker en laat ze gaar koken. Telkens wanneer er teveel water op de wortel staat, deze eraf scheppen. Als de wortelen gaar zijn, eruit halen en 100 gram suiker toevoegen. Nu de saus inkoken tot het stroperig is. De wortelreepjes toevoegen tot ze er glanzend uitzien. Even voor het serveren fijngehakte peterselie erover strooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geglaceerde wortelen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter