Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geglaceerde wortelen recept
Geglaceerde wortelen recept

Geglaceerde wortelen


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Was en schil de wortelen. Snijd deze in grove julliene. Doe ze in de pan tot ze net onder staan in het water en voeg toe: bouillonblokken, roomboter, 4 eetlepels suiker en laat ze gaar koken. Telkens wanneer er teveel water op de wortel staat, deze eraf scheppen. Als de wortelen gaar zijn, eruit halen en 100 gram suiker toevoegen. Nu de saus inkoken tot het stroperig is. De wortelreepjes toevoegen tot ze er glanzend uitzien. Even voor het serveren fijngehakte peterselie erover strooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geglaceerde wortelen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven