MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Geglaceerde wortelen

Geglaceerde wortelen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was en schil de wortelen. Snijd deze in grove julliene. Doe ze in de pan tot ze net onder staan in het water en voeg toe: bouillonblokken, roomboter, 4 eetlepels suiker en laat ze gaar koken. Telkens wanneer er teveel water op de wortel staat, deze eraf scheppen. Als de wortelen gaar zijn, eruit halen en 100 gram suiker toevoegen. Nu de saus inkoken tot het stroperig is. De wortelreepjes toevoegen tot ze er glanzend uitzien. Even voor het serveren fijngehakte peterselie erover strooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geglaceerde wortelen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /