AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Geglaceerde wortelen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Geglaceerde wortelen recept Was en schil de wortelen. Snijd deze in grove julliene. Doe ze in de pan tot ze net onder staan in het water en voeg toe: bouillonblokken, roomboter, 4 eetlepels suiker en laat ze gaar koken. Telkens wanneer er teveel water op de wortel staat, deze eraf scheppen. Als de wortelen gaar zijn, eruit halen en 100 gram suiker toevoegen. Nu de saus inkoken tot het stroperig is. De wortelreepjes toevoegen tot ze er glanzend uitzien. Even voor het serveren fijngehakte peterselie erover strooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geglaceerde wortelen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /