AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Écht lekkere andijvie

Ingrediënten

Bereidingswijze

Écht lekkere andijvie recept Kook de andijvie met het aanhangend water ca. 10 minuten. Geen zout toevoegen! Giet het kooknat in een kopje en laat de andijvie even uitlekken in een vergiet. Giet eventueel wat vocht weg, u heeft ca. een 1/2 kopje vocht nodig. Doe de inhoud van een zakje slakkenkruiden in het kopje en doe daar 1 theelepel zetmeel bij. Goed roeren. Doe de andijvie terug in de pan, eventueel een klontje boter toevoegen en roer het zetmeel/kruiden papje door de andijvie. Smullen maar!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit écht lekkere andijvie recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /