Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Écht lekkere andijvie recept
Écht lekkere andijvie recept

Écht lekkere andijvie


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de andijvie met het aanhangend water ca. 10 minuten. Geen zout toevoegen! Giet het kooknat in een kopje en laat de andijvie even uitlekken in een vergiet. Giet eventueel wat vocht weg, u heeft ca. een 1/2 kopje vocht nodig. Doe de inhoud van een zakje slakkenkruiden in het kopje en doe daar 1 theelepel zetmeel bij. Goed roeren. Doe de andijvie terug in de pan, eventueel een klontje boter toevoegen en roer het zetmeel/kruiden papje door de andijvie. Smullen maar!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit écht lekkere andijvie recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven