MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Écht lekkere andijvie

Écht lekkere andijvie recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de andijvie met het aanhangend water ca. 10 minuten. Geen zout toevoegen! Giet het kooknat in een kopje en laat de andijvie even uitlekken in een vergiet. Giet eventueel wat vocht weg, u heeft ca. een 1/2 kopje vocht nodig. Doe de inhoud van een zakje slakkenkruiden in het kopje en doe daar 1 theelepel zetmeel bij. Goed roeren. Doe de andijvie terug in de pan, eventueel een klontje boter toevoegen en roer het zetmeel/kruiden papje door de andijvie. Smullen maar!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit écht lekkere andijvie recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /