Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Écht lekkere andijvie recept
Écht lekkere andijvie recept

Écht lekkere andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de andijvie met het aanhangend water ca. 10 minuten. Geen zout toevoegen! Giet het kooknat in een kopje en laat de andijvie even uitlekken in een vergiet. Giet eventueel wat vocht weg, u heeft ca. een 1/2 kopje vocht nodig. Doe de inhoud van een zakje slakkenkruiden in het kopje en doe daar 1 theelepel zetmeel bij. Goed roeren. Doe de andijvie terug in de pan, eventueel een klontje boter toevoegen en roer het zetmeel/kruiden papje door de andijvie. Smullen maar!

Allergenen Informatie

Voor dit écht lekkere andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven