MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Broodschotel met spinazie en paprika

Broodschotel met spinazie en paprika recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven 180 - 190 graden). Leg meteen de sneetjes brood op een rooster in de oven, zodat het krokant gebakken wordt.
Haal de spinazie uit de vriezer en leg deze (in een schaaltje) klaar voor later gebruik (zodat het vast kan ontdooien).
Snipper de ui en snij de paprika's in blokjes.
Verhit olie in een koekenpan / braadpan / hapjespan en bak hierin de ui aan. Voeg de (evt. nog half bevroren) spinazie toe en roer het geheel goed door elkaar. Leg evt. een tijdje een deksel op de pan.
Voeg de laatste paar minuten de paprikablokjes toe. Breng op smaak met zout, peper en de kruiden.
Haal het brood uit de oven en leg dit (in stukjes gebroken) dakpansgewijs op de bodem van een ovenschaal. (Besmeer eventueel eerst de sneetjes aan de bovenkant met roomkaas met kruiden, voordat je ze in de ovenschaal legt. )
Schep hierop het groentemengsel uit de pan, bestrooi met geraspte kaas.
Bak de schotel warm en krokant in zo'n 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Voeg voor een extra smaakje in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broodschotel met spinazie en paprika recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /