Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool curry recept
Bloemkool curry recept

Bloemkool curry


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verwarm de olie in een pan en fruit de ui. Laat 3,5 minuten zachtjes bakken. Voeg wortel, bloemkool, peper, knoflook, gember en kruiden toe en laat nog 3 minuten bakken, terwijl je het omschept. Schenk de bouillon erbij, dek de pan af en laat het 6,5 minuten zachtjes koken tot de groenten zacht zijn. Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt er door. Serveren met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven