MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bloemkool curry

Bloemkool curry recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan en fruit de ui. Laat 3-4 minuten zachtjes bakken. Voeg wortel, bloemkool, peper, knoflook, gember en kruiden toe en laat nog 3 minuten bakken, terwijl je het omschept. Schenk de bouillon erbij, dek de pan af en laat het 6-7 minuten zachtjes koken tot de groenten zacht zijn. Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt er door. Serveren met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bloemkool curry recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /