Bloemkool curry

Bloemkool curry

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan en fruit de ui. Laat 3-4 minuten zachtjes bakken. Voeg wortel, bloemkool, peper, knoflook, gember en kruiden toe en laat nog 3 minuten bakken, terwijl je het omschept. Schenk de bouillon erbij, dek de pan af en laat het 6-7 minuten zachtjes koken tot de groenten zacht zijn. Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt er door. Serveren met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bloemkool curry recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter