Allergie informatie: Bloemkool curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olie
- 1 (rode) ui, fijngesneden
- 2 wortelen, schoongemaakt en in plakjes gesneden
- 1 bloemkool, gewassen en verdeeld in kleine roosjes
- 1 rode peper, zaad verwijderd en fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 eetlepel verse gember, geraspt
- 1 theelepel gemalen komijn
- 0,25 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel garam masala
- 150 milliliter groentenbouillon
- 100 gram diepvries tuinerwten
- 6 eetlepel yoghurt
- zout
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool curry
- Allergieen informatie