Bangan ka Bhurta (aubergineschotel)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
    Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukken.
    Hak de zeer fijn.
    De oven voorverwarmen op grillstand.
    De 5 minuten in een ovenschaal grillen tot de helft van de schil geschroeid is.
    Tijdens het bakken af en toe omdraaien.
    De in een magnetronschaal leggen en 5 minuten op hoge stand in de magnetron laten garen.
  2. Even laten afkoelen, vervolgens de schil verwijderen.
    In dikke plakken snijden.
    In een koekenpan op een middelhoog vuur de verhitten en daarin de ui zacht bakken.
    en tomaat toevoegen.
    Op smaak brengen met , en zwarte .
    Al roerend gaar laten worden.
    Garneren met alvorens te serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bangan ka Bhurta (aubergineschotel) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zonde zulk lekker eten hoort niet in de magnetron. Kan het ook anders?
Suze 6 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
21 kcal
1%84 kcal
Vetten
44 g.
63%176 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bangan ka Bhurta (aubergineschotel)