MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zoete kipfilet met perzik en rijst

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereid de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Fruit de ui en de knoflook in de olie,voeg de kipfilet toe en bak het vlees ca 8 minuten.
Laat de perzik uitlekken en bewaar het vocht. Snijd de perzik in stukjes. Voeg de perzik, tomatenpuree en 5 eetlepels perzikvocht toe aan het vlees. Roer alles goed door elkaar. Doe het deksel op de pan en laat alles 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen,breng op smaak met zout en peper.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoete kipfilet met perzik en rijst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /