AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zoete kipfilet met perzik en rijst

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereid de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Fruit de ui en de knoflook in de olie,voeg de kipfilet toe en bak het vlees ca 8 minuten.
Laat de perzik uitlekken en bewaar het vocht. Snijd de perzik in stukjes. Voeg de perzik, tomatenpuree en 5 eetlepels perzikvocht toe aan het vlees. Roer alles goed door elkaar. Doe het deksel op de pan en laat alles 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen,breng op smaak met zout en peper.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoete kipfilet met perzik en rijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /