Sambal goreng ati ajam

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de kippenlevertjes schoon en snijd in grove stukken.
  2. Versnipper de en knoflook en de in reepjes.
  3. Voeg 2 eetlepels olie in een pan en laat goed heet worden.
  4. Doe de kippenlevertjes in de pan en bak ze droog.
  5. Als ze mooi droog zijn, leg je ze apart.
  6. Voeg in dezelfde pan nog wat olie toe.
  7. Bak nu de , knoflook en de tot de en knoflook een beetje bruin worden.
  8. Voeg nu de en de en de levers toe, even goed doorroeren en als laaste de ketjap erdoor roeren.
  9. Zoals meeste Indische recepten is dit ook het lekkerste als dit van te voren gemaakt word en dan weer even opgewarmd word.
25
25
25

Variaties op Sambal goreng ati ajam

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sambal goreng ati ajam
VariatieAantalGang
Sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen)1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Sambal goreng ati ajam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Sambal goreng ati ajam is een geweldig recept. Is aan te bevelen, heerlijk tot zeer heerlijk!
11 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
22 kcal
1%88 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sambal goreng ati ajam