AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Portugese kip

Ingrediënten

Bereidingswijze

Portugese kip recept Wrijf de kip in met weinig zout en peper. Verhit in een grote braadpan de olijfolie en voeg als de olijfolie wat heter wordt de boter toe. Braad de kipebouten of drumsticks aan alle kanten zachtjes bruin en haal ze dan uit de pan. Doe nog een scheutje olijfolie bij het braadvet en fruit hierin de fijngesneden ui en de stukjes knoflook. Doe nu de piri piri bij of anders flink wat vers gemalen peper. Doe dit liever niet samen. Ontvel de en ontpit de tomaten en de champignons in plakjes. De tomaten en doe champignons bij de uien en voeg een glas witte droge wijn toe. Laat alles rustig op temperatuur komen en doe dan de kip weer in deze braadpan. Laat nu alles in een afgedekte pan dit ruim 1 uur rustig smoren zonodig alles even omdraaien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit portugese kip recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /