MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Portugese kip

Portugese kip recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Wrijf de kip in met weinig zout en peper. Verhit in een grote braadpan de olijfolie en voeg als de olijfolie wat heter wordt de boter toe. Braad de kipebouten of drumsticks aan alle kanten zachtjes bruin en haal ze dan uit de pan. Doe nog een scheutje olijfolie bij het braadvet en fruit hierin de fijngesneden ui en de stukjes knoflook. Doe nu de piri piri bij of anders flink wat vers gemalen peper. Doe dit liever niet samen. Ontvel de en ontpit de tomaten en de champignons in plakjes. De tomaten en doe champignons bij de uien en voeg een glas witte droge wijn toe. Laat alles rustig op temperatuur komen en doe dan de kip weer in deze braadpan. Laat nu alles in een afgedekte pan dit ruim 1 uur rustig smoren zonodig alles even omdraaien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit portugese kip recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /