Penne pasta met kip, courgette en zongedroogde tomaatjes

Penne pasta met kip, courgette en zongedroogde tomaatjes

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de penne pasta volgens aanwijzing op het pak. Bak de stukjes kipfilet in een wok met de olijfolie. Voeg de paprika en chilli poeder toe. Snijd ondertussen de courgette over de lengte door. Leg deze 2 delen op hun rug en snijd ze beide nogmaals over de lengte door. Verdeel deze 4 stukken in stukjes van 2 cm. Maal royaal verse peper over het witte vlees van de courgette (worden ze erg lekker van!) en voeg ze toe aan de kip. Dit geheel even goed op z'n donder geven tot de kip goed is. Daarna vuur laag creme fraiche er aan toevoegen. Handje zongedroogde tomaatjes snijden en toevoegen. Penne pasta zal ondertussen klaar zijn. Verdeel het over de borden en daarna de saus uit de pan voorzichtig over de pasta verdelen. Nu pas zout over het geheel stooien. Een paar blaadjes basilicum erop voor het oog (en ook de smaak) Met een rood of wit wijntje heerlijk genieten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit penne pasta met kip, courgette en zongedroogde tomaatjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (7)

Gemiddelde score 9.4 / 10 in 7 reacties
  • Heerlijk, dit gaan we zeer zeker vaker maken!
    Carmen gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heerlijk! En zo lekker snel klaar.
    Margriet gaf dit recept 4/5 sterren
  • Echt heerlijk.
    Bep gaf dit recept 5/5 sterren
  • Vandaag gemaakt, heerlijk!
    Dave gaf dit recept 5/5 sterren
  • Makkelijk te maken en een verrassende heerlijke smaak. Voor herhaling vatbaar!
    Kokkin gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik ga hem vanavond eens proberen! Wellicht een lekkere pasta voor onze kleine kaart!
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
  • Zeer leuke en lichte combinatie
    gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter