Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenbouten uit de oven recept
Kippenbouten uit de oven recept

Kippenbouten uit de oven


Ingrediënten


printad
4

Bereidingswijze


Meng de ingredienten in een kom en leg daarna de kippebouten er in. Een paar uur (het liefst 6 uren) de kippenbouten in de marinade laten liggen en af en toe keren. Daarna de kippenbouten in een braadslee in de oven plaatsen en bakken op 160 graden C., gedurende 30 minuten. Regelmatig met de marinade bestrijken. Serveren met witte rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kippenbouten uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven