Kipfilet met champignons in kruidenboter

Kipfilet met champignons in kruidenboter

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Veeg de champignons schoon.
In koekenpan kruidenboter verhitten.
Kip rondom bakken, champignons na 5 minuten toevoegen en meebakken.
Af en toe omscheppen.
Kipfilet op borden scheppen, de champignons ernaast en
de peterselie erboven fijn knippen.

Serveersuggesties

Met gebakken aardappelen en salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kipfilet met champignons in kruidenboter recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter