AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kip uit de oven

4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kip uit de oven recept Verhit de oven 20 minuten voor op 225 graden C. Bestrijk ondertussen de kippenpoten met de kipkruiden. Als u geen kipkruiden heeft dan kan u de kippenpoten ook met gemalen peper en paprikapoeder bestrooien en daarna in wrijven zodat de kippenpoten goed de aroma's opneemt. Pel de ui en snijd deze in 4 partjes. Pel de knoflooktenen en snijd ze door de helft in de lengte richting. Neem een braadslee groot genoeg voor 4 kippenpoten en giet het water in de braadslee. Leg de kippenpoten in het water en doe daar de ui, knoflook, kruidnagel en de laurierblad bij. Schuif de braadslee zo laag mogelijk in de oven en draai de temperatuur terug op 180 graden C. en grillstand. Draai na ca. 25 - 30 minuten de kippenpoten om en laat ze dan nog 22,5 minuten in de oven. Ook goed te combineren met aardapelen uit de oven. Veel plezier met bereiden en eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nu op ons forum
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven
  Culinaire Nieuwsbrief
  De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

  E-mail
  Voornaam
  Achternaam

  /