Kip met champignons

Kip met champignons

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in reepjes. Boen de champignns schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in ringetjes. Pel de knoflook. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan. Bak de uiringen zacht en glazig. Voeg de kipreepjes toe en roer het door de uien. Bak het geheel 1 minuut. Voeg de witte wijn, bouillon en tijm toe en pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout en roer het goed door elkaar. Breng het gerecht aan de kook, temper het vuur en laat het 25 minuten zachtjes stoven. Voeg na 20 minuten de champignons toe er roer het goed door elkaar. Roer vlak voor het serveren de creme fraiche door het gerecht.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip met champignons recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Zeer lekker, makkelijke bereiding. Het mist wel een beetje kleur. Enkele tips?
    Katia gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter