Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met champignons recept
Kip met champignons recept

Kip met champignons


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in reepjes. Boen de champignns schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in ringetjes. Pel de knoflook. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan. Bak de uiringen zacht en glazig. Voeg de kipreepjes toe en roer het door de uien. Bak het geheel 1 minuut. Voeg de witte wijn, bouillon en tijm toe en pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout en roer het goed door elkaar. Breng het gerecht aan de kook, temper het vuur en laat het 25 minuten zachtjes stoven. Voeg na 20 minuten de champignons toe er roer het goed door elkaar. Roer vlak voor het serveren de creme fraiche door het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kip met champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zeer lekker, makkelijke bereiding. Het mist wel een beetje kleur. Enkele tips?
    Katia gaf dit recept op 4 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven