Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met champignons recept
Kip met champignons recept

Kip met champignons


Ingrediënten


printad
3

Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in reepjes. Boen de champignns schoon en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in ringetjes. Pel de knoflook. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan. Bak de uiringen zacht en glazig. Voeg de kipreepjes toe en roer het door de uien. Bak het geheel 1 minuut. Voeg de witte wijn, bouillon en tijm toe en pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout en roer het goed door elkaar. Breng het gerecht aan de kook, temper het vuur en laat het 25 minuten zachtjes stoven. Voeg na 20 minuten de champignons toe er roer het goed door elkaar. Roer vlak voor het serveren de creme fraiche door het gerecht.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip met champignons recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zeer lekker, makkelijke bereiding. Het mist wel een beetje kleur. Enkele tips?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven