Duiveltjes vlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Marinade maken van nasi , , , en .
  2. Hier in de in kleine stukjes gesneden . 2 uur in koelkast plaatsen.
  3. en snijden en bakken.
  4. Na 5 minuten de kip en marinade erbij. 25 minuten laag vuur stoven.
  5. Van vuur de en de niet geklopte room toevoeren en dit eten met rijst en komkommer er bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • sambal en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (7)

Duiveltjes vlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 7 recensies
RESET

Heerlijk om Je vingers er bij op te eten. Met wat zuur en kroepoek.
Jolanda 6 maart 2015
Is super lekker eet het vaak.
Kevin 11 mei 2012
Heerlijk! Je eet snel teveel zo lekker! Proberen... Succes!
Tineke 11 maart 2012
Dit recept is super lekker ik maak het al jaren klaar en ieder vind het heerlijk!
Chris 2 januari 2012
Dit recept is super lekker, ik maak het al jaren klaar en iedereen vind het heerlijk!
Chris 2 januari 2012
Wauw! Heerlijk. Als je dat proeft ... Ben je in de hemel!
Anna 21 november 2011
Ik heb dit recept ook van mijn slankclub en het is inderdaad heerlijk. Je kunt het ook makkelijk maken als je een keer eters krijgt. Het is niet zo'n allerdaags iets. Het bevat ook nog eens weinig kil... Lees reactie
26 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
271 kcal
13%1084 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Duiveltjes vlees