Geroerbakt gehakt met kokos

Geroerbakt gehakt met kokos

print
Delen

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 ui, in halve ringen
  • 1 rode peper,in ringetjes
  • 1 eetlepel boemboe satékruiden of 1 eetlepel boemboe gehaktkruiden
  • 500 gram runder(runder)gehakt
  • 100 milliliter kokosmelk


Bereidingswijze

Verwarm de olie in een wok en fruit de ui een paar minuten.
Voeg de rode peper, boemboekruiden en het gehakt toe enroerbak nog 2 minuten.
Breng het gehakt op smaak met zout en giet de kokosmelk erbij.
Laat nog een paar minuten sudderen.
Lekker met sperziebonen en rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit geroerbakt gehakt met kokos recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter