AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spinazie-omelet

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spinazie-omelet recept Verwarm de oven voor op 175 graden C. Was de spinazie en laat uitlekken. Snipper de ui, pers de knoflook, en bak de ui en knoflook in een flinke scheut olijfolie in de koekenpan glazig. Voeg de spinazie toe, een paar minuten laten slinken tot de helft, fijnhakken en uit laten lekken. Klop de eieren los met de room, zout en peper. Meng de ham door het eiermengsel, doe weer wat olie in de pan, laat het heet worden en schenk er de helft van het eiermengsel in, doe vervolgens het spinazie mengsel er boven op en daarna de rest van het eimengsel, strooi de geraspte kaas erop en laat het in 15 minuten zachtjes gaar worden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spinazie-omelet recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Samen met m'n zusje gemaakt en het was heerlijk!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /