Spinazie-omelet

Spinazie-omelet

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Was de spinazie en laat uitlekken. Snipper de ui, pers de knoflook, en bak de ui en knoflook in een flinke scheut olijfolie in de koekenpan glazig. Voeg de spinazie toe, een paar minuten laten slinken tot de helft, fijnhakken en uit laten lekken. Klop de eieren los met de room, zout en peper. Meng de ham door het eiermengsel, doe weer wat olie in de pan, laat het heet worden en schenk er de helft van het eiermengsel in, doe vervolgens het spinazie mengsel er boven op en daarna de rest van het eimengsel, strooi de geraspte kaas erop en laat het in 15 minuten zachtjes gaar worden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spinazie-omelet recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Samen met m'n zusje gemaakt en het was heerlijk!
    Klaas gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter