Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-omelet recept
Spinazie-omelet recept

Spinazie-omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Was de spinazie en laat uitlekken. Snipper de ui, pers de knoflook, en bak de ui en knoflook in een flinke scheut olijfolie in de koekenpan glazig. Voeg de spinazie toe, een paar minuten laten slinken tot de helft, fijnhakken en uit laten lekken. Klop de eieren los met de room, zout en peper. Meng de ham door het eiermengsel, doe weer wat olie in de pan, laat het heet worden en schenk er de helft van het eiermengsel in, doe vervolgens het spinazie mengsel er boven op en daarna de rest van het eimengsel, strooi de geraspte kaas erop en laat het in 15 minuten zachtjes gaar worden.

Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Spinazie-omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Samen met m'n zusje gemaakt en het was heerlijk!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven